Όλο το παραλιακό μέτωπο της Μεσσαράς, "Τολμάει Μαζί" με το Γρηγόρη Νικολιδάκη!
Πεμ 28.09.23
Σαρωτική ήταν η επιτυχία που γνώρισε εχθές, το βράδυ, στην περιοδεία του ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Φαιστού, κ Γρηγόρης Νικολιδάκης. Με συνοδεία πλήθους υποψηφίων δημοτικών συμβούλων αλλά και ΤΟΛΜΗΡΩΝ υποστηρικτών της παράταξης, επισκέφτηκαν τις περιοχές Αη Γιάννη, Καλαμάκι, Καμηλάρι, Πιτσίδια και Μάταλα, τους πυλώνες του τουρισμού για το δήμο Φαιστού!

Ο Δήμαρχος, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και καταστηματάρχες τουριστικών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων εστίασης και καταλυμάτων, συνδιαλέγοντας και συνομιλώντας για την πορεία που σημείωσε ο τουρισμός φέτος στην περιοχή, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης και το σχέδιο πού έχει ο κύριος Νικολιδάκης για την επόμενη πενταετία.

Τολμηρό και βροντερό παρόν έδωσαν όμως και οι κάτοικοι των περιοχών που επισκέφτηκε ο κύριος Νικολιδάκης, καθώς στο άκουσμα της είδησης, Όλοι έσπευσαν να δουν και να χαιρετήσουν από κοντά τον Δήμαρχο. Συνεχίζουμε μαζί να εργαζόμαστε για να κάνουμε το δήμο μας καλύτερο επενδύουμε σε υποδομές και αναδεικνύουμε την πολιτιστική μας ταυτότητα.
"Τολμάμε Μαζί" για ένα Δήμο Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού!