"ΤΟΛΜΟΥΝ" οι ΜΟΙΡΕΣ στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη!
Δευ 02.10.23
Στην λαϊκή αγορά των Μοιρών και τα εμπορικά καταστήματα περιόδευσε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος, κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Η κωμόπολη των Μοιρών, "άνοιξε" τη μεγάλη της αγκαλιά και έδειξε την αγάπη της στον Δήμαρχο της "Καρδιάς" της!
Μεγάλη έκπληξη επιφύλαξαν σήμερα οι Μοίρες στον νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο με την παράταξη "Τολμάμε Μαζί", Γρηγόρη Νικολιδάκη!

Ο κόσμος των Μοιρών ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός και έδειξε υπερβάλλοντα ενθουσιασμό στην παρουσία του κ. Νικολιδάκη και των υποψηφίων της παράταξης του.

Ο δήμαρχος κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, "ΤΟΛΜΑΜΕ ΜΑΖΙ" πραγματοποίησαν περιοδεία, το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου στην παραδοσιακή Λαϊκή αγορά και σε εμπορικά καταστήματα των Μοιρών.

Στη Λαϊκή αγορά, ο δήμαρχος συνομίλησε με τους εμπόρους και τους παραγωγούς για τις συνθήκες λειτουργίας της αγοράς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Νικολιδάκης, δεσμεύτηκε να συνεχίσει να στηρίζει τη Λαϊκή αγορά ως ένα ζωντανό κομμάτι της πόλης και σήμα κατατεθέν των Μοιρών.

Οι εγκάρδιοι χαιρετισμοί έδιναν και έπαιρναν ενώ έντονες ήταν οι εκδηλώσεις αγάπης στο πρόσωπο του Γρηγόρη Νικολιδάκη!
Στη συνέχεια, ο δήμαρχος επισκέφθηκε εμπορικά καταστήματα κατά μήκος της κεντρικής οδού όπου συνέρρεε πλήθος κόσμου.

Σε κάθε κατάστημα, ο κ. Νικολιδάκης συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους για τις συνθήκες λειτουργίας των επιχειρήσεων και τις προοπτικές ανάπτυξης του εμπορίου στην πόλη.

Σε δηλώσεις του μετά την περιοδεία, ο δήμαρχος κ. Νικολιδάκης, τόνισε ότι η στήριξη της τοπικής αγοράς αποτελεί προτεραιότητα για την δημοτική αρχή. «Η Λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα της πόλης είναι ζωτικά κομμάτια της τοπικής μας οικονομίας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του εμπορίου και την ενίσχυση της απασχόλησης στην περιοχή»

Η περιοδεία του δημάρχου χαιρετίστηκε από τους εμπόρους και τους επιχειρηματίες της πόλης, οι οπαίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την έμπρακτη στήριξη της δημοτικής αρχής.