Σε κλίμα νίκης και ενθουσιασμού η πρώτη προεκλογική ομιλία στην Πόμπια του Γρηγόρη Νικολιδάκη
Τετ 04.10.23
Σε κλίμα νίκης και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η πρώτη κατά σειρά προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τολμάμε Μαζί", κύριου Γρηγόρη Νικολιδάκη!

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην πλατεία της Πόμπιας, το βράδυ της Τρίτης, δείχνοντας την πρόθεση και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Γρηγόρη Νικολιδάκη!
Η συγκέντρωση έγινε στην πλατεία της Πόμπιας όπου άτομα κάθε ηλικίας, όλων των κοινωνικών τάξεων άκουσαν τον απολογισμό της περασμένης τετραετίας και την παρουσίαση του προγράμματος του για την επόμενη πενταετία, το οποίο περιλαμβάνει έργα υποδομής, προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, ενίσχυση της κοινωνικής πολιτικής, δράσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την προώθηση του πολιτισμού και του τουρισμού. Τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα εργαστεί σκληρά για την υλοποίησή του προγράμματος.

Με την εμπιστοσύνη των δημοτών την ερχόμενη Κυριακή, ξεκινάμε να κάνουμε το Δήμο Φαιστού Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο κύριος Γρηγόρης Νικολιδάκης: "έγιναν πολλά, μπορούμε περισσότερα έχοντας διασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις".

"Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Ότι είπαμε σήμερα είναι όρκος, είναι δέσμευση. Θέλω να έχουμε όλο το δήμο Φαιστού ενωμένο για να προχωρήσουμε την επόμενη μέρα στο δρόμο της ανάπτυξης, γιατί μόνο αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε και να φέρουμε την ευημερία στον τόπο μας".

Ο παλμός,το χειροκρότημα, το βλέμμα του κόσμου έδειξε την αγάπη και την εμπιστοσύνη τόσο στο πρόσωπο Γρηγόρη Νικολιδάκη, όσο και των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.