Με παλμό και αέρα νίκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η κεντρική ομιλία του Γρηγόρη Νικολιδάκη στον Ζαρό
Παρ 06.10.23

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η κεντρική ομιλία του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Φαιστού, επικεφαλής της παράταξης «Τολμάμε Μαζί, Γρηγόρη Νικολιδάκη στον Ζαρό το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, στέλνοντας το μήνυμα της ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ για ένα δήμο ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

Η ομιλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το βράδυ, με τον κόσμο να έχει από πολύ νωρίς κατακλύσει τον κεντρικό δρόμο και τα γύρω καταστήματα αναμένοντας με αγωνία τον υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος φτάνοντας δέχτηκε τα ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ, τις ΑΓΚΑΛΙΕΣ και τους ΑΣΠΑΣΜΟΥΣ των ψηφοφόρων του.

Η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και το κλίμα νίκης, ήταν συναισθήματα που κυριάρχησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του Γρηγόρη Νικολιδάκη, με τον κόσμο να μην σταματά να τον χαιρετά και του δείχνει πόσο τον ΘΕΛΕΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ!!!

Ο ίδιος κατασυγκινημένος από την τόσο θερμή υποδοχή και το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε για να τον δει να τον ακούσει  και να τον αγκαλιάσει, στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε: «Η σημερινή σας παρουσία, με έχει συγκινήσει.

Σήμερα από τον Ζαρό, έναν ευλογημένο τόπο που ο Θεός τον προίκισε με πολλά πλεονεκτήματα και με σημαντικότερο από όλα το νερό,  στέλνουμε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ! Θα βάλουμε μπροστά ΜΑΖΙ! Εξάλλου τέσσερα χρόνια τώρα ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ στις προσπάθειες που κάναμε για τον Ζαρό και το Δήμο Φαιστού!»

Δείτε το Βίντεο:
youtu.be/RME-6xtP_uE

Ο κ. Νικολιδάκης, συνεχίζοντας την ομιλία του είπε:

«Βασική φροντίδα μας ήταν να μην χαθεί ούτε μια μέρα, γι’ αυτό εγώ μαζί με τους ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ από την πρώτη μέρα τρέξαμε, παλέψαμε, καταφέραμε να φέρουμε χρηματοδοτήσεις και αυτά φαίνονται σε όλο το μήκος του δήμου.

Δεν υπάρχει χωριό που να μην ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ! Και είναι τόσα πολλά ακόμα που έχουμε προγραμματίσει, που έχουμε βάλει ΜΠΡΟΣΤΑ και θα τα δουλέψουμε την άλλη 5ετία!

Με την υποδοχή που μου κάνατε, είμαι σίγουρος ότι μετά τις εκλογές θα είμαστε παρέα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Μοναδικός σκοπός μας το ΚΑΛΟ και η ΠΡΟΟΔΟΣ του τόπου.

Έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ για αυτόν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν περιθώρια ΔΙΧΑΣΜΟΥ. Δεν υπάρχει περιθώριο ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ.

Αξίζει όλη η περιοχή να πάρει αυτό που της αξίζει και αυτό ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

Σας δίνω τον λόγο μου ότι όλη την 5ετία, θα δουλέψουμε σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ για να το δούμε να ΑΝΘΙΖΕΙ!

Από την ΘΑΛΑΣΣΑ μέχρι τον ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ!!!

 

ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ. ΤΡΕΞΑΜΕ…

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

ΝΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙ. ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝΕ…

Τα έργα στον Βιολογικό Καθαρισμό, είχαν σταματήσει. Καταφέραμε και βρήκαμε 130.000 ευρώ για να ολοκληρωθεί το έργο. Και μαζί με αυτό αναμένεται να γίνουν πολλά ακόμα έργα στον Ζαρό αλλά και σε όλο τον δήμο.

Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΥ ΖΑΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Είναι ένα έργο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Ένα έργο ΤΙΜΗΣ για εμάς.

Η εικόνα του ΖΑΡΟΥ έχει ΑΛΛΑΞΕΙ και θα συνεχίσει να ΑΛΛΑΖΕΙ

Ζητήσαμε από την Περιφέρεια να ξεκινήσει την ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ του Ζαρού. Αυτό έχει ξεκινήσει και έχουμε πάρει την υπόσχεση από τον Περιφερειάρχη, ότι μετά την ολοκλήρωση της μελέτης το έργο θα αρχίσει τμηματικά, ώστε να σταματήσει η περιοχή να ταλαιπωρείται!

ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και αυτό θα ΠΡΑΞΟΥΜΕ.

ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΘΛΟΣ…

ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΜΕ…

Δεν τελειώσαμε… Συνεχίζουμε 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!!»

Η κεντρική ομιλία του κ. Νικολιδάκη στον Ζαρό, έκλεισε με την παρουσίαση των συνεργατών του και των υποψηφίων από την περιοχή που κοσμούν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τολμάμε Μαζί».